Paleo müsli
Har blandat ihop ett litet eget recept på müsli som jag ofta äter till frukost på paleogröten!
Gör såhär:
1. Sätt på ugnen på 150 grader
2. mixa, 1 dl mandlar och 1 dl hasselnötter, 1 dl pumpafrön (du kan ta vilka nötter du vill). Mixa detta tills det blir hackat.
3. Häll i detta i en bunke.
4. I bunken tillsätter du 1,5 dl solrosfrön, 1,5 dl linfrö, 2 dl mandelmjöl, kanel,äkta vaniljpulver, kardemumma (kan även ha kakao), 2,5 dl kokosflingor (om du har häll i 1 dl kokoschips också)
5. Sen så mixar du även några torkade aprikoser och jag tog även torkade fikon så de blir lite som geggamojja
6. sen tillsätter du detta i bunken med nötterna och fröerna.
7. Smält 1 dl ekologisk kokosolja med 0,5 dl ekologisk flytande honung.
8. Sen tillsätter du detta i bunken och blandar.
9. Bredd ut detta på en plåt med bakplåtspapper och platta till det.
10. In i ugnen tills det har fått fin färg och torkat ca 20-25 min. Rör om då och då.
11. När den har svalnat så blandar du i hackade aprikoser, gojibär, russin,fikon och kokoschips och annat som du tycker är mumsigt!

Förvara i en glasburk och ät till paleogröten, smoothie eller annat gott!