Kanel Cashew raw bars

Botten: 
  • 3 dl rostade cashewnötter 
  • 2 msk Agave
  • 1 msk smält kokosolja 
Gör såhär: 
Sätt på ugnen på 225 grader och rosta cashewnötterna samt 30 gram hasselnötter till fyllningen några minuter (håll koll så de inte bräns). Mixa därefter cashewnötterna och tillsätt agave och kokosolja så att det blir en nötdeg. Tryck ut detta i en form och ställ det i kylen, tills dess att fyllningen är klar. 
 
Fyllning: 
  • 12 st dadlar + 4 msk dadelvatten 
  • 30 gram rostade hasselnötter  
  • 1 msk agave 
  • 1 msk kokosolja 
  • 1 tsk kanel 
 
Gör såhär: 
Lägg dadlarna i kokande vatten/ varmt vatten och låt dem ligga där i några minuter. Mixa därefter dadlarna med 4 msk av dadelvattnet och tillsätt hasselnötterna och mixa. Tillsätt därefter resten av ingredienserna och mixa. Tryck ut det över pecanbotten och finhacka några hasselnötter och förvara kallt. 
 
 


Kommentera här: