Paleo ischoklad

Gjorde dessa förra helgen när jag var bjuden till min mammas stuga ute i skogen! Min mamma har döpt dem för när hon smakade dem sa hon direkt "ohhh ischoklad", därav namnet! 
 
Det är ett liknande recept som fudgen men får en liten annan konsistens! 
 
Det man behöver: 
- ca 100 g dadlar (ca 12 st) 
- 20 gram hackade mandlar 
- 5 msk kokosolja (rumstempererat) 
- 5 msk raw kakao 
 
Choklad glasyr paleo 
- 4 msk kokosolja smält 
- 3 msk raw kakao 
- 2 msk agave sirap 
 
Gör såhär:
Börja med att hacka nötterna. Mixa/blanda sen allt tillsammans och därefter tryck ut degen i en liten form som är klädd med aluminiumfolie, sen in i frysen. Sen är det dags att göra glasyren som man ska toppa ischokladen med! Vispa allt in en bunke som behövs för glasyren sen häll detta över kakan som står i frysen! Ställ in allt i frysen igen och låt det stelna i ca 2 timmar! Skär upp i små fyrkanter, njut!  Förvaras bäst i frysen! 
 
 

Kommentera här: